BEHANDELINGEN

ALLES WAT BARBAROS DETAILING VOOR JE KAN BETEKENEN

IEDERE AUTO OF MOTOR IS UNIEK. AFHANKELIJK VAN DE STAAT VAN HET VOERTUIG EN WENSEN ZIJN ER DIVERSE BEHANDELINGEN BESCHIKBAAR.

#HIGHENDDETAILING

PERSOONLIJKE SERVICE EN KWALITEIT STAAN BIJ BARBAROS DETAILING OP NUMMER 1. WIE ZIT ER EIGENLIJK ACHTER DIT BEDRIJF? IK STEL ME GRAAG EVEN AAN JE VOOR.

#HIGHENDDETAILING

Barbaros Detailing staat voor vakmanschap, perfectie en passie. Met onze kennis, ervaring en volledige focus creëren wij keer op keer een uitmuntend eindresultaat. Persoonlijke aandacht en servicegerichtheid staan hierbij centraal. Wij zijn benieuwd naar jouw auto of motor en luisteren aandachtig naar jouw verhaal waarna we je van een vrijblijvend advies voorzien. Iedere auto of motor is uniek. Op basis van de staat van het voertuig, jouw wensen en budget zijn er diverse behandelingen beschikbaar. Samen komen we tot het juiste behandelplan.

Krassen of lakimperfecties laten verwijderen?

Een ultieme bescherming aanbrengen op jouw lak?

Het interieur weer in uitstekende conditie brengen?

Barbaros Detailing verzorgt het met liefde.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.  
Wij vertellen je met enthousiasme meer over de mogelijkheden.

BARBAROS DETAILING TREATMENTS

JOUW AUTO OF MOTOR WEER IN DE STAAT DIE HET VERDIENT

Van de Touch-up treatment waarbij lichte lakimperfecties worden weggewerkt tot aan de Signature treatment die een auto zowel aan de buiten- als binnenkant volledig perfectioneert. Bij Barbaros Detailing bieden wij diverse exterieur treatments aan die de lak van jouw auto weer laten stralen.


SIGNATURE TREATMENT STEVEN BRUNSWIJK

STEVEN BRUNSWIJK HEEFT VOOR DE SIGNATURE TREATMENT GEKOZEN. ZIJN DODGE RAM IS VOLLEDIG ONDER HANDEN GENOMEN. BENIEUWD NAAR ZIJN ERVARING ?

Steven Brunswijk heeft de signature behandeling gekozen voor zijn Dodge Ram. Van kop tot staart is zijn voertuig volledig onder handen genomen, met aandacht voor elk detail. Benieuwd naar zijn ervaring? Ontdek hoe deze exclusieve behandeling zijn Dodge Ram naar nieuwe hoogten heeft gebracht en zijn rijervaring heeft getransformeerd.

BARBAROS DETAILING SOCIAL